Soly

Zonne-energie voor bedrijven

Maak kennis met de zakelijke projecten van Soly. Bij Soly geloven we in de transitie naar een duurzame toekomst, waarin bedrijven investeren om op termijn te besparen én te verdienen. Hierin bieden we graag maatwerk aan samenwerkende bedrijven. Bij Soly kiest u daarom uit drie zakelijke oplossingen: Zonnepanelen Kopen, Zonnepanelen Leasen of de ZonneCarport. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze recente projecten.

header image
icon
Zonnepanelen aanschaffen
icon
Zonnepanelen leasen
icon
ZonneCarport
icon
Zakelijke proposities
ZonneCarport

Gezondheidscentrum Westerbork

156 zonnepanelen op de carport

Soly heeft een ZonneCarport gerealiseerd op het parkeerterrein van Gezondheidscentrum Westerbork. Het gezondheidscentrum biedt eerstelijnszorg aan alle inwoners van Westerbork, zoals de huisarts, fysiotherapeut en apotheker. De ZonneCarport is de ideale oplossing voor het centrum, omdat deze het dak niet verder zou belasten en zo alle ruimte optimaal wordt benut.

Zonnepanelen aanschaffen

Akkerbouwbedrijf Vogels

1300 zonnepanelen op een hypermoderne schuur

We zijn op het bedrijf van akkerbouwer Leo Vogels in het Friese Firdgum. Hier telen Leo en zijn broer aardappelen, uien, bieten en tarwe en maken gebruik van een moderne, energiezuinige schuur met ruim 1300 zonnepanelen. Door slimme technologische keuzes in de nieuwe schuur is het energieverbruik met een derde gedaald ten opzichte van de oude schuren. Daarmee is Akkerbouwbedrijf Vogels klaar voor de toekomst.

ZonneCarport

Landal Greenparks Aelderholt

Carport met zonnepanelen gelegen bij vakantiepark

140 zonnepanelen, goed voor een jaarlijkse opbrengst van 55.000 kWh en 300.000 kilometer rijplezier op zonne-energie. Het zijn de indrukwekkende cijfers die horen bij de carport met zonnepanelen, begin februari 2022 geplaatst door Soly in opdracht van Landal Greenparks Aelderholt. De zonnecarport biedt plek aan 24 elektrische voertuigen. Een project dat perfect aansluiting vindt bij de visie van Landal Greenparks Aelderholt op het thema duurzaamheid en de leefomgeving. De aandacht die zij willen geven aan het belang van verduurzaming wordt eens te meer duidelijk met de investering in een eigen zonnecarport.

100% duurzaam

Hanzehogeschool Groningen

Soly en Hanze gaan voor 100% duurzaam

In 2030 maakt de Hanzehogeschool Groningen 100% gebruik van duurzame energie. Dat is de afspraak die de hogeschool als eerste organisatie in Nederland maakt met Al Gore en zijn Climate Reality Project. Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, zet collegelid Paul van der Wijk, namens de Hanzehogeschool zijn handtekening onder het pact.

Zonnepanelen Leasen

InterZorg Assen

Een nieuw, 100% duurzaam pand met 550 zonnepanelen

Innovatie, flexibiliteit en langetermijndenken: recept voor een uniek servicecentrum van zorginstelling Interzorg in Assen. Interzorg maakt gebruik van een nieuw, toonaangevend pand met 550 zonnepanelen op het dak. Duurzaam en toekomstgericht.

Zonnepanelen leasen: Pay-as-you-go zonne-energie
Interzorg huurt 550 zonnepanelen van Soly binnen de welbekende lease-constructie. De gebouweigenaar huurt de zonnepanelen en is hiermee voor de investering en het onderhoud compleet ontzorgd. De huurder neemt de opgewekte stroom af per kWh en borgt hiermee haar duurzame doelstellingen en CO2-reductie.

ZonneCarport

ZonneCarport Westerkwartier

Carport gelegen aan het treinstation van Zuidhorn

De gemeente Westerkwartier opende vrijdag het zogeheten ‘ZonneCarport’ aan de achterzijde van het gemeentehuis in Zuidhorn. Voor de realisatie van het project werkte de gemeente samen met energiecoöperatie GLOED en de Groningse zonnepanelen leverancier Soly. Met de zonnecarport start tevens een uniek project. De opbrengsten van de opgewekte duurzame zonne-energie komen namelijk in het bijzonder ten goede aan huishoudens met een smalle beurs.

Graag advies?

Heeft interesse om zakelijk te investeren in Zonnepanelen en/of een ZonneCarport, of wilt u eerst nog meer weten? Neem contact op met onze klantadviseurs, we helpen u graag.
contact image