100% duurzame energie

Kies jij vandaag ook voor zonnepanelen kopen?

Door te kiezen voor zonnepanelen kopen bespaar je jaarlijks honderden euro's op je energierekening. Bovendien draag je bij aan de wereld van morgen. Wij nemen je graag mee in onze missie om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Daar mogen we allemaal van genieten, toch? Dat vinden wij nou ook! Wist je dat al meer 2 miljoen huishoudens zonnepanelen op het dak hebben liggen? Daarmee besparen zij maandelijks op de energiekosten, wonen duurzamer en zijn helemaal klaar voor een zonnige toekomst. Kies daarom ook voor zonnepanelen kopen bij Soly!

Bespaar gemiddeld 1.700 euro per jaar
Installatie van zonnepanelen binnen 4 weken
De zekerheid van uitgebreide garanties
Vakkundige installatie door erkende installaters

Voordelen zonnepanelen kopen

Door zonnepanelen te kopen ben je minder afhankelijk van het energienet en wordt meer zelfvoorzienend in de energievoorziening thuis. Bovendien heb je de investering in het systeem snel terugverdiend. Wel zo prettig in deze tijd. Maak kennis met de voordelen van zonnepanelen kopen bij Soly:

✓ Zonnepanelen volledig in eigen beheer
✓ Vanaf de eerste dag besparen op energiekosten
✓ Geld verdienen tot ver na de terugverdientijd
✓ Een significante waardestijging van de woning

De voordelen van zonnepanelen komen zeker in deze tijd steeds duidelijker naar voren. Met eigen, 100% duurzame energie uit zonnepanelen bespaar je al zeker honderden euro’s per jaar. Een investering die zichzelf snel terugverdient.

Wat is het rendement van zonnepanelen?
De opbrengst van zonnepanelen wordt berekend op basis van het vermogen in Wattpiek en uitgedrukt in kWh (kilowattuur). We kijken standaard naar de functionele ruimte op het dak, om te bepalen hoeveel zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. Bovendien adviseren we je vrijblijvend over de gewenste oriëntatie van de zonnepanelen; tegenwoordig is een oost-west opstelling voor zonnepanelen vaak lucratiever dan de traditionele zuid-opstelling. Dat heeft te maken met de dagelijkse balans in ons energieverbruik en de nieuwe mogelijkheden van een dynamisch energiecontract of thuisbatterij. Dankzij onze vrijblijvende dakscan voor zonnepanelen maak je op laagdrempelige wijze kennis met het potentiële rendement van zonnepanelen op jouw dak.

Op basis van de huidige energieprijzen zorgen zonnepanelen voor een gemiddelde besparing van zo’n 1.700 euro per jaar. En omdat je de zonnepanelen vanaf dag 1 in eigen beheer hebt, geniet je direct van alle voordelen. Wist je dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen momenteel 3,3 jaar is? Start vandaag ook met besparen en ontdek de voordelen van zonnepanelen kopen.

 

Besparen op energiekosten

Waarom zonnepanelen kopen?

Dankzij de aankoop van zonnepanelen bespaar je fors op je energiekosten. Als eigenaar van zonnepanelen ben je minder afhankelijk van het energienet; de focus komt te liggen op het opwekken van duurzame zonne-energie. Dankzij de huidige salderingsregeling voor zonnepanelen mag je de stroom die je teruglevert aan het net bovendien wegstrepen tegen je eigen stroomverbruik. Dat scheelt je ieder jaar honderden euro’s. Zonnepanelen kopen is een rendabele keuze. Wil je graag meer weten over wat het kopen van zonnepanelen je gaat kosten? Bereken binnen één minuut de prijs. Vrijblijvend.

Toekomstbestendig

Verduurzamen van de woning met zonnepanelen

De meest duurzame energie is de energie die je zelf opwekt. Zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Op die manier kan je jouw CO2-uitstoot aanzienlijk verlagen. Om je een beeld te geven: de CO2-uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-energie-installatie, staat gelijk aan het besparen van de uitstoot van 628.127 kilometer rijden. Dat is zeker de moeite waard. Ontdek jouw voordeel bij Soly.

Vrijblijvend online

Advies zonnepanelen kopen

Vind je het lastig om te bepalen waar je op moet letten bij het kopen van zonnepanelen? Dat begrijpen we heel goed. En omdat het kopen van zonnepanelen een flinke investering is, wil je in de oriënterende fase graag vrijblijvend & onafhankelijk advies ontvangen. Ontdek hoe we dat bij Soly doen. Begin je zoektocht naar het kopen van zonnepanelen vandaag nog, en geniet binnen een maand van zonnepanelen op je dak. Zo maken we bij Soly zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen

Bereken hoeveel zonnepanelen jou opleveren!

Gratis en vrijblijvend
01.

Start in onze ZonneConfigurator

Online, transpart en 'gewoon' vrijblijvend. Zo weet jij binnen één minuut meer over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw adres.

02.

Een persoonlijk advies

Heb je de ZonneConfigurator helemaal doorlopen? Dan ontvang je een indicatie van de kosten en opbrengst van zonnepanelen. We geven je graag nog een persoonlijk advies.

03.

Offerte en installatie

Kies je voor zonnepanelen kopen? In de vrijblijvende offerte laten we alles nog een keer de revue passeren. Blij? Dan installeren we graag zonnepanelen op jouw adres.

Zonnepanelen kopen bij Soly

Koop je jouw zonnepanelen bij Soly, dan profiteer je van het volledige pakket: uitstekende zonnepanelen, een compacte en krachtige omvormer, en dagelijkse monitoring via de applicatie. De keuze voor zonnepanelen kopen levert je vanaf dag 1 veel op. Je bent minder afhankelijk van het energienet en je zet de eerste stappen om op termijn volledig zelfvoorzienend. Wel zo prettig in deze tijd, waarin we de invloed van grote energiereuzen zoveel mogelijk willen beperken.

In de afgelopen twee jaar zien we een aanhoudende vraag naar zonnepanelen. En omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, blijven we investeren in de hoogste kwaliteit. Momenteel kiezen we voor de zonnepanelen van JinkoSolar. Deze fabrikant onderscheidt zich al jaren op basis van prijs, kwaliteit en rendement. Na de installatie van zonnepanelen is het echter nog niet klaar; de gelijkstroom die je zonnepanelen opwekken moet nog worden omgezet in wisselstroom, zodat je de stroom ook in huis kunt gebruiken. Daar zorgt de omvormer voor. Als alternatief voor de centrale omvormer installeren we steeds vaker micro-omvormers onder ieder zonnepaneel. Het resultaat? Een optimaal rendement uit jouw zonnesysteem.

Volg je opbrengst uit zonnepanelen
Benieuwd naar de opbrengst van je zonnepanelen? Dat snappen we heel goed. Het is altijd fijn om op een zonnige dag veel duurzame energie op te wekken. De stroom die je niet zelf gebruikt, mag je terugleveren aan het net en aan het einde van het jaar salderen. Dankzij onze handige applicatie ontvang jij dagelijkse live updates van je systeem. Benieuwd hoe je zonnepanelen presteren? Wij maken het inzichtelijk.

Maar onze applicatie heeft je nog veel meer te bieden. Denk maar eens aan een maandelijks overzicht, tips om energie te besparen en advies over piekmomenten om juist wel stroom te verbruiken. Wil je na het aanschaffen van zonnepanelen op termijn bijvoorbeeld ook overstappen op een dynamisch energiecontract? Dan geeft de applicatie inzicht in de beste momenten om je vaatwasser of wasmachine aan te zetten.

 

Achtergrond

Kennisbank

Wil je nog meer weten over zonnepanelen? In onze kennisbank lees je alles over salderen, rendement en de verschillende soorten schakeling van zonnepanelen. Zo ben je weer op de hoogte van alle in's en out's, en weet je precies waar je aan toe bent.
Wat kosten zonnepanelen?
De kosten van zonnepanelen zijn van veel factoren afhankelijk. Wil je bijvoorbeeld de zonnepanelen huren of kopen? En hoeveel zonnepanelen heb je nodig?
Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor een warmtepomp?
Steeds meer huishoudens willen gasvrij wonen, en stappen om die reden over op de warmtepomp. Een logische keuze die past binnen de huidige ontwikkelingen en energietransitie.
Offerte zonnepanelen ontvangen, en nu?
In je zoektocht naar zonnepanelen vraag je vaak meerdere offertes aan. Dat is logisch, want zo kan je een goede keuze maken tussen verschillende aanbieders en installateurs. En dan?
Wat is de Wattpiek van zonnepanelen?
Kies je voor het huren of kopen van zonnepanelen, dan komen termen als Wattpiek (Wp) en kWh geregeld voorbij. Wat wordt bedoeld met de Wattpiek?

We zijn er voor je

Als je meer wilt weten over zonnepanelen kopen, of ergens anders over. We doen we er alles aan om de zon bij jou te laten schijnen.