Onze missie

Binnen tien jaar kunnen we de zon als energiebron weer op 1 hebben.

Zoals onze aarde om de zon draait, draait ook bij Soly alles om de zon. We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. Doe je mee om de zon weer op 1 te krijgen? Het kan.

0 +
Tevreden klanten
0 +
kWh opgewekte duurzame zonne-energie per jaar door onze klanten
0 +
Geplaatste zonnepanelen
0
Het cijfer dat onze klanten ons geven
via Google

Niet alleen de beste van de wereld, maar ook de beste voor de wereld

Business as a force for good

Wij zijn een B Corp-gecertificeerde onderneming. Dat zie je niet alleen aan het B Corp-certificaat op onze uitingen, dat merk je aan alles wat we doen. We zetten extra stappen voor het milieu, sociale gelijkheid, onze medewerkers en zijn transparant in ons beleid. Hierdoor brengen we onze missie en winst met elkaar in evenwicht. Lees op onze B Corp pagina alles over wat B Corp zijn voor ons betekent.

Wij zijn CO2-neutraal voor 2030

Een missiegedreven organisatie

Wij hebben een doel: voor 2030 CO2-neutraal. Samen met 500 andere B Corps hebben we op het podium van de VN Klimaattop in Madrid gecommitteerd om onze CO2-uitstoot voor 2030 tot nul te brengen. Om dit waar te maken, timmeren we de komende jaren hard aan de weg.

Alle overblijvende uitstoot, compenseren we. Hierin nemen we al onze leveranciers en partners mee en zorgen we ervoor dat we onze duurzame missie delen met hogescholen en universiteiten.

Met het bedrijfsleven écht het verschil maken. Het kan.

Soly door de jaren heen

Onze zonnige reis

Van een stip aan de horizon tot een missiegedreven organisatie, elke stap brengt ons dichter bij een groenere toekomst. De reis van Soly door de jaren heen is zonnig. Vanuit een duidelijke visie zijn we gegroeid naar een toonaangevende speler in de zonne-energie industrie. En met vastberadenheid en innovatie bereiken we talloze mijlpalen en houden we steeds één missie voor ogen:

Zonne-energie voor iedereen. Het kan.

Onze impact blijft niet onopgemerkt

Nieuws

Het laatste nieuws

Kom meer te weten over Soly lees onze meest recente nieuwsberichten
Zonnepanelen zijn een logische stap om gasloos te wonen
Op woensdag 12 oktober bezochten we Gerrie (61) in zijn woonplaats Groningen.
Over Soly
Soly en gemeente Westerkwartier openen carport met zonnepanelen in Zuidhorn
De gemeente Westerkwartier opende vrijdag het zogeheten ‘zonne-carport’
Innovatie
Stroomnet vol: wat merk je daar als particulier van?
Wat merkt de particulier van dit volle energienet?
Algemeen nieuws

Bright Future Ahead

Ben je er ook klaar voor om elke dag te werken aan een heldere, duurzame missie? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor!

Kom in contact

Meer weten over onze organisatie? Onze adviseurs doen er alles aan om de zon bij jou te laten schijnen. Kom met ons in contact, we helpen je graag.