Partner

Met jouw werk bijdragen aan een duurzamere wereld?

Gekwalificeerde installateurs en elektriciens kunnen Soly installatiepartner worden. We bieden een bovengemiddelde vergoeding, volle agenda’s, verschillende trainingsmogelijkheden én verzorgen o.a. de transportbus incl. brandstofpas. Soly heeft als een van de weinige partijen een zekerheid om uit voorraad te kunnen blijven leveren: dit houdt in dat je altijd voldoende klussen hebt, afgestemd op jouw beschikbaarheid. Daarnaast krijg je als je je nu aanmeldt € 10.000 startbonus per voltijd team. Lees hieronder meer over ons bedrijf, de voorwaarden en jouw verantwoordelijkheden.

header image

Een eigen organisatie-account

Wij zorgen dat je een eigen organisatie-account hebt zodat je altijd inzicht hebt in je klussen. Ben je even niet beschikbaar? Dan stel je dat zelf in. Verder leveren we alles voor je aan. Een gevulde installatie agenda, de technische voorbereiding en het logistieke proces. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op uitvoering van de installaties en te zorgen voor tevreden klanten.

Zekerheid over inkomen

Soly is een van de marktleiders in Nederland. Door onze unieke proposities en samenwerkingen, en doordat we constant bezig zijn om blije klanten te creëren, hebben we een betrouwbare toestroom van werk. Als Installatiepartner van Soly profiteer je dus van volle agenda’s en daarmee een stabiel, zeker inkomen. We vertellen je graag meer over de vergoedingen tijdens een persoonlijke (telefonische) kennismaking.

Het aanmeldingsproces

In 5 stappen aan de slag als installatiepartner van Soly

01.

Telefonische intake

Zodra je je gegevens achterlaat nemen we binnen 72 uur contact met je op. Telefonisch bespreken we de mogelijkheden van een samenwerking en vertellen we je meer over de vergoeding.

02.

Screening

Je ontvangt een online vragenformulier waar je de benodigde documenten en certificaten kunt aanleveren zodat we een beter beeld krijgen bij de ervaring en technische onderbouwing.

03.

Persoonlijke kennismaking

Nadat de documentatie compleet is komen we graag bij je langs om alle ins en outs van de overeenkomst door te nemen. Ook bespreken we al je parameters (regio, type projecten, aantal installaties etc.)

04.

Kick-off met het team

We organiseren een kick-off moment zodat iedereen bekend is met Soly en de betrokken medewerkers. Ook grijpen we dit moment aan om kleding uit te reiken.

05.

Aan het werk!

Het moment is daar! De eerste installaties. We gaan los met de samenwerking en bespreken uiteraard voortdurend de voortgang.

Training en financiële ondersteuning

Laat ons in jou investeren. Tijdens je samenwerking heb je doorlopend contact met onze kwaliteitsmanager. We maken een plan om constant te verbeteren met behulp van trainingen en analyses op klantervaringen. Loopt de samenwerking goed? Dan investeren we graag mee in de groei van je onderneming en betalen wij de benodigde trainingen om jouw organisatie nog verder te laten groeien. Daarnaast helpen wij graag met het werven van nieuwe medewerkers voor jouw team.

Digitale oplevering via de Soly app

Je wil niet te lang bezig zijn met administratie. Daarom kan het team zelf met behulp van de installatie-app het project voorbereiden en opleveren. Upload gemakkelijk foto’s, geef een optionele beschrijving en teken samen met de klant voor oplevering. Jij krijgt gelijk een signaaltje dat de installatie succesvol is afgerond en wij betalen snel uit. Zo heb je altijd grip op de operatie. Ook als je met meerdere teams werkt.

Oprichters Soly

"Duurzame samenwerking staat centraal"

“Soly maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Dit doen we op basis van unieke oplossingen, slimme processen en oprechte aandacht voor de klant. In dit proces omarmen we het duurzaam ondernemerschap. We zijn afhankelijk van onze betrouwbare installatiepartners om onze missie te verwezenlijken. Een wereld die draait op zonne-energie. Daarom bouwen we aan win-win samenwerkingen voor de lange termijn.”

Aanmelden als installatiepartner

    Kom in contact

    Interesse om installatiepartner te worden bij Soly en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via 085-4017859 of [email protected]
    contact image