Zonnepanelen leasen

Een slimme en duurzame oplossing

Ondernemen met een visie. Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf. Met zonnepanelen leasen bent u verzekerd van een duurzame en voordelige zakelijke oplossing. Als bedrijf profiteert u daarnaast van tal van voordelen in garanties, verzekeringen en rendement. Ontdek meer over de voordelen van zakelijk zonnepanelen leasen.

header image
Lease

Alle voordelen van een duurzame toekomst

Zonnepanelen zonder investering. Wilt u uw bedrijf klimaatneutraal maken of verder verduurzamen? Dan is het leasen van zonnepanelen een rendabele en logische keuze. En wat is een betere plek voor zonnepanelen dan het dak van een bedrijfspand? Hier is alle ruimte om uw bedrijf verregaand te verduurzamen. Met de zonnepanelen kunt u vervolgens kiezen voor interessante extra’s, zoals laadpalen of een batterij.

Schone energie van Nederlandse daken
Zonne-energie is pas echt duurzaam als het uit de buurt komt. Met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf bent u daar 100% van verzekerd. De zonne-energie die u gaat opwekken is circulair inzetbaar, en kan worden gebruikt om uw wagenpark te vergroenen en op termijn zelfs energie op te slaan voor een onafhankelijke bedrijfsvoering. Een investering die zichzelf laat uitbetalen. Zonnepanelen leasen bij Soly geldt hierin als een slimme zakelijke keuze. Verder verduurzamen zonder risico’s en met de garantie van alle voordelen van zonnepanelen.

Leasen van zonnepanelen

Steeds meer bedrijven maken een bewuste en duurzame keuze. Of het nou gaat om het isoleren van hun bedrijfspand, led-verlichting of zonnepanelen. Wilt u niet alleen energie besparen, maar ook duurzame energie opwekken? Dan is zonnepanelen leasen de meest efficiënte keuze. Hierdoor kunt u als bedrijf – zonder investering – een groot aantal zonnepanelen installeren. En dat levert u veel op. Het kan zorgen voor een volledige compensatie van het energieverbruik, en maakt de weg vrij voor tal van hedendaagse oplossingen.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen leasen?

Een succesformule voor bedrijven

Zorgeloos genieten van zonnepanelen dankzij onze lease-formule. Soly regelt alles voor u, vanaf de installatie tot de uitgebreide nazorg. Zo zijn reparaties, verzekering(en) en onderhoud standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u er binnen de leaseperiode voor kiezen de zonnepanelen definitief over te nemen. Zonnepanelen leasen helpt u om als bedrijf direct te besparen op de energierekening, en uw maandelijkse afbetaling is gering. Een unieke manier om uw bedrijf duurzaam te laten groeien. Meer informatie over ZonneLeasen voor het mkb?

Achtergrond

Waarom kiest u voor zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen. Het is een duurzame keuze voor uw bedrijf en het versterkt tegelijk het imago naar de buitenwereld. Een zakelijke win-win. Ontdek meer.
icon

De hoogste kwaliteit zonnepanelen

Kiest u voor het leasen van zonnepanelen, dan komen termen als Wattpiek (Wp) en kWh geregeld voorbij. Bij Soly bieden we u de hoogste kwaliteit in zonnepanelen.

icon

Aantrekkelijke voorwaarden

Leasen is een bekende zakelijke oplossing, óók als het gaat om zonnepanelen. Met een leasecontract bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning en beste voorwaarden.

Levensduur zonnepanelen
icon

Alle garanties

Ook leuk: we bieden standaard de garantie dat uw zonnepanelen de komende jaren op volle toeren blijven werken. Dat doen we onder meer met de opbrengst- en productgarantie.

Leaseplan

Klaar voor een zelfvoorzienende, decentrale toekomst? Bereid uw bedrijf voor op een duurzame en voordelige toekomst. Het complete leaseplan voor zonnepanelen bestaat uit: zonnepanelen, laadpalen, accu's en natuurlijk 100% duurzame energie van eigen bodem. Geniet van de hoogste opbrengst uit zonnepanelen.

Zonnepanelen leasen in 3 stappen

Vanaf aanvraag tot installatie regelen we alles voor u en zorgen we dat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

1

Start online
Een offerte aanvragen doet u eenvoudig online. We nemen snel contact met u op. Samen met onze specialist bepalen we welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

2

Maatwerk voor u
Na het gesprek ontvangt u de definitieve offerte, afgestemd op uw situatie en wensen.

3

Begin met leasen van zonnepanelen
Akkoord? Fantastisch. We zorgen ervoor dat u en uw werknemers binnenkort al genieten van 100% duurzame energie.

Zo doen we dat

Adviesgesprek aanvragen

Om een vrijblijvend adviesgesprek op te zetten, vragen we u om uw gegevens achter te laten zodat een van onze experts contact met u kan opnemen.

 • Een ervaren adviseur kijkt naar de beste oplossing voor uw bedrijfssituatie
 • We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na het gesprek delen we een vrijblijvende offerte

Gratis en vrijblijvend

Plan nu uw afspraak

  Geheel vrijblijvend

  Klantverhalen

  Lees hier wat onze klanten vinden:

  Akkerbedrijf Vogels:
  Verduurzaming van hypermoderne schuur.

  • 1.300 Zonnepanelen gelegd
  • 180.000 kWh aan geïnstalleerd vermogen

  Interzorg Assen
  Een nieuw, 100% duurzaam pand.

  • 550 zonnepanelen gelegd.
  • 100% duurzame energie

  Klaas de Poel B.V.
  Verduurzaming bedrijfspand.

  • 484 zonnepanelen gelegd.
  • 100% duurzame energie

  Janijko Tegels en Sanitair
  Verduurzaming onderneming.

  • 756 zonnepanelen gelegd.
  • 100% duurzame energie

  Dit zijn onze tevreden klanten:

  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo

  Kennisbank

  Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van zonnepanelen. In onze kennisbank leest u alle uitgebreide informatie over de zonne-energie markt.
  cards knowhow icon icon
  Hoe werken zonnepanelen?
  Hebben zonnepanelen je interesse gewekt en ben je op zoek naar een stukje algemene informatie over het product en systeem? Lees dan vooral verder.
  cards knowhow icon icon
  Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?
  In Nederland hebben we de laatste jaren te maken met warme en zonnige zomers. Goed voor de opbrengst. Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?
  cards knowhow icon icon
  Wat is de installatiegarantie op zonnepanelen?
  Wil je meer weten over de installatiegarantie op zonnepanelen bij Soly? Ontdek meer over de zekerheid van onze service.
  cards knowhow icon icon
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
  Het is vaak de eerste vraag die men zichzelf stelt in de oriënterende fase voor zonnepanelen: “hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?” Wij vertellen meer.

  Neem contact op

  Heeft u meer vragen over zonnepanelen leasen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantadviseurs.
  contact image