Soly

Zonne-energie voor bedrijven

Maak kennis met de zakelijke projecten van Soly. Bij Soly geloven we in de transitie naar een duurzame toekomst, waarin bedrijven investeren om op termijn te besparen én te verdienen. Hierin bieden we graag maatwerk aan samenwerkende bedrijven. Bij Soly kies je daarom uit drie zakelijke oplossingen: Zonnepanelen Kopen, Zonnepanelen Leasen of de ZonneCarport. Op deze pagina vind je een overzicht van onze recente projecten.

Zonnepanelen kopen
Zonnepanelen leasen
ZonneCarport
Zakelijke proposities
Zonnepanelen Kopen
Akkerbouwbedrijf Vogels
1300 zonnepanelen op een hypermoderne schuur

We zijn op het bedrijf van akkerbouwer Leo Vogels in het Friese Firdgum. Hier telen Leo en zijn broer aardappelen, uien, bieten en tarwe en maken gebruik van een moderne, energiezuinige schuur met ruim 1300 zonnepanelen. Door slimme technologische keuzes in de nieuwe schuur is het energieverbruik met een derde gedaald ten opzichte van de oude schuren. Daarmee is Akkerbouwbedrijf Vogels klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen Leasen
InterZorg Assen
Een nieuw, 100% duurzaam pand met 550 zonnepanelen

Innovatie, flexibiliteit en langetermijndenken: recept voor een uniek servicecentrum van zorginstelling Interzorg in Assen. Interzorg maakt gebruik van een nieuw, toonaangevend pand met 550 zonnepanelen op het dak. Duurzaam en toekomstgericht.

Zonnepanelen leasen: Pay-as-you-go zonne-energie
Interzorg huurt 550 zonnepanelen van Soly binnen de welbekende lease-constructie. De gebouweigenaar huurt de zonnepanelen en is hiermee voor de investering en het onderhoud compleet ontzorgd. De huurder neemt de opgewekte stroom af per kWh en borgt hiermee haar duurzame doelstellingen en CO2-reductie.

ZonneCarport
ZonneCarport Westerkwartier
Carport gelegen aan het treinstation van Zuidhorn

De gemeente Westerkwartier opende vrijdag het zogeheten ‘ZonneCarport’ aan de achterzijde van het gemeentehuis in Zuidhorn. Voor de realisatie van het project werkte de gemeente samen met energiecoöperatie GLOED en de Groningse zonnepanelen leverancier Soly. Met de zonnecarport start tevens een uniek project. De opbrengsten van de opgewekte duurzame zonne-energie komen namelijk in het bijzonder ten goede aan huishoudens met een smalle beurs.

Graag advies?
Heb je interesse om zakelijk te investeren in Zonnepanelen en/of een ZonneCarport, of wil je eerst nog meer weten? Neem contact op met onze klantadviseurs, we helpen je graag.