Inschrijving verzonden

Gefeliciteerd!

Onze adviseurs hebben je aanvraag in goede orde ontvangen. Er is ook een bevestigingsmail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Binnen drie werkdagen neemt een van onze adviseurs contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Door het kiezen voor zonnepanelen, ben je een stap dichter bij het overstappen naar groene energie. Een missie waar wij ons bij Soly hard voor maken. En niet alleen wij: al meer dan 30.000 mensen gingen je voor! 

Terwijl je wacht...

Hebben we hier wat interessante artikelen voor je. Kun je niet wachten om meer te weten over zonnepanelen? Je vindt er alles over in onze kennisbank. We hebben de beste artikelen voor je op een rij gezet. 
cards knowhow icon icon
Huishoudens met dynamisch energiecontract bespaarden in 2023 honderden euro’s
Voor het onderzoek door VvDE zijn 18 energieleveranciers onder de loep genomen.
cards knowhow icon icon
Energy Trading: handelen met duurzame energie
Onder Energy Trading verstaan we het proces van slim energie inkopen, duurzame stroomopslag en voordelig energie terugleveren aan het net.
cards knowhow icon icon
Hoe lang duurt de installatie van zonnepanelen?
De installatie van zonnepanelen kan binnen één werkdag afgerond zijn. Dit geldt met name voor systemen tot 20 zonnepanelen.
cards knowhow icon icon
Hypotheek in 2024: hogere hypotheek voor energiezuinig huis, meer lenen voor verduurzamen
Wie in 2024 een hypotheek afsluit krijgt te maken met nieuwe voorwaarden.
Social media

Volg ons ook op social media

Benieuwd wat wij allemaal doen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk eens op onze InstagramFacebook of LinkedIn pagina. Wij kijken er naar uit om samen de wereld een stuk duurzamer te maken.