Soly

Zonne-energie voor huishoudens

Neem een inkijkje in de particuliere projecten van Soly. Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin zonne-energie voor iedereen toegankelijk is. Het kan. Daarmee helpen we huishoudens besparen op hun energierekening en in de praktijk zorgen we er zelfs voor dat jij thuis geld gaat verdienen. De duurzame transitie is goed voor de wereld, en mag ook best een beetje goed zijn voor de eigen portemonnee. Maak kennis met de particuliere projecten voor zonnepanelen, de thuisbatterij en meer.

Zonnepanelen
Thuisbatterij
Soly Energy
Laadpaal thuis
Zonnepanelen

Op bezoek bij Gerrie (Groningen)

”Zonnepanelen zijn een logische stap om gasloos te wonen”

Op woensdag 12 oktober bezochten we Gerrie (61) in zijn woonplaats Groningen. Gerrie en zijn vrouw Riena hebben sinds dit jaar hun woning verduurzaamt met zonnepanelen. Dankzij de 13 nieuwe zonnepanelen van Soly kunnen zij nu zelf zonne-energie opwekken en – niet onbelangrijk – geld besparen op hun energierekening. We gingen langs bij Gerrie om meer te weten te komen over hoe hij de samenwerking met Soly heeft ervaren.

Collectief

Huishoudens in Oost-Groningen

Huishoudens in Oost-Groningen kiezen voor zonnepanelen met Soly en Regionaal Energieloket

Kleinschalige, regionale collectieven zorgen ervoor dat veel huishoudens op een toegankelijke en voordelige manier overstappen op zonnepanelen We zijn bezig met de afrondende fase van een succesvol zonnepanelencollectief in samenwerking met Regionaal Energieloket. Honderden huishoudens in de gemeenten Oldambt, Pekela, Westerwolde, Veendam en Stadskanaal meldden zich in het najaar van 2021 aan en profiteren nu al van hun eigen zonne-energie.

Collectief

Vereniging Eigen Huis

Eerste deelnemers collectief Vereniging Eigen Huis stappen over op zonnepanelen

Op dit moment zijn we bezig alle deelnemers te voorzien van een legplan en schouwrapport voor hun zonnepanelen. Vorige week hebben we de eerste installatie uitgevoerd.

Hoe ziet de installatiedag eruit?
De installateur vertelt: ‘’De meeste installaties liggen binnen een dag op het dak. We bespreken eerst door wat we precies in huis gaan doen. Zo komt de route van de kabel aan bod en de precieze plek van de omvormer. Daarna gaan we aan de slag en zodra alles is aangesloten installeren we de monitoring.’’ Je kunt meteen je opbrengsten live volgen en dagelijks zien wat je zonnepanelen hebben opgebracht.

Thuisbatterij

Rianne & Peter (Zwolle)

”Ons doel is om niet tot nauwelijks afhankelijk te zijn van het energienet”

Rianne en Peter wonen in een eengezinswoning in Zwolle en zijn de trotste eigenaren van de allereerste Soly thuisbatterij. Enkele jaren geleden hebben ze hun woning al verduurzaamd met zonnepanelen om hun eigen zonne-energie op te wekken en te besparen op de energierekening. Met de toevoeging van de thuisbatterij maken ze nu optimaal gebruik van hun eigen opgewekte zonne-energie.

Lokaal initiatief

Buurkracht Zuidhorn

Eerste zonnepanelen voor Buurkracht Zuidhorn geïnstalleerd

“Samen willen we bijdragen aan een duurzamer Nederland”
De eerste deelnemers aan het collectief Buurkracht Zuidhorn van Soly kunnen al genieten van hun zelf opgewekte zonne-energie. Onder andere Roel en Sophia Metting. In de ochtend van 23 april vond het online adviesgesprek plaats om te kijken hoe de zonne-installatie eruit zou komen te zien. Nog geen twee weken later liggen de zonnepanelen al bij het echtpaar op het dak.

Graag contact met Soly?

Dat kan natuurlijk! Onze adviseurs doen er alles aan om de zon bij jou te laten schijnen! Wil je zelf deelnemen aan een klantcase? Neem dan contact met ons op.