Profiteer tijdelijk van €1000,- korting op zonnepanelen

Een tijdje geleden heb je contact met ons gehad over een offerte voor zonnepanelen. Destijds ben je niet op ons aanbod ingegaan. We begrijpen dat een dergelijke investering geen gemakkelijke keuze is en wij zijn hier om het gemakkelijker én betaalbaar te maken. Om je duurzame beslissing toe te juichen, zetten we daarom graag een extra stap. Zo kun jij, net als 30.000 andere klanten, profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Dankzij de sterke groei van Soly in het buitenland hebben we ons inkoopvoordeel flink vergroot. En dit voordeel willen we graag met je delen. Als blijk van waardering voor je interesse in zonne-energie, geven we je daarom de kans om te profiteren van een exclusieve korting van € 1000,- op een hoogwaardig zonnepanelensysteem van Soly.

 

Geniet extra voordelig van zonne-energie

Wil je een nieuwe offerte ontvangen met daarin de korting? Neem dan nu contact op met je adviseur of mail naar [email protected]. Wacht niet te lang, want deze actie geldt tot 30 september. Stap net als 30.000 andere tevreden klanten met ons over op zonne-energie!
contact image