Vriend aangemeld

Gefeliciteerd!

Onze adviseurs hebben je aanvraag in goede orde ontvangen. Er is ook een bevestigingsmail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Binnen drie werkdagen neemt een van onze adviseurs telefonisch contact op met je vriend om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Kiest je vriend voor zonnepanelen van Soly? Dan verdien jij na de installatie maar liefst € 400,- en krijg je vriend € 200,- korting. Er zijn in totaal al meer dan 1.200 vrienden aangemeld!

Terwijl je wacht...

Hebben we hier wat interessante artikelen voor je. Kun je niet wachten om meer te weten over zonnepanelen? Je vindt er alles over in onze kennisbank. We hebben de beste artikelen voor je op een rij gezet. 
cards knowhow icon icon
Hoe werken zonnepanelen?
Ben je op zoek naar algemene informatie over zonnepanelen? Op deze pagina ontdek je alles over deze bron van groene energie.
Zonnepanelen
cards knowhow icon icon
Garanties bij zonnepanelen
Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit verschillende onderdelen met elk een verschillende garantie. Hoe zit dit precies?
Garanties
icon
Besparing CO₂-uitstoot
Kiezen voor zonnepanelen heeft verschillende grote voordelen. Naast de financiële voordelen, is een vermindering van je CO2-uitstoot ook een belangrijke factor.
Duurzaam
Social media

Volg ons ook op social media

Benieuwd wat wij allemaal doen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk eens op onze InstagramFacebook of LinkedIn pagina. Wij kijken er naar uit om samen de wereld een stuk duurzamer te maken.