Voordeel

Profijt zonnepanelen

Wil je de opbrengst van zonnepanelen berekenen om een beter beeld te krijgen van de terugverdientijd? Dat begrijpen we bij Soly heel goed! We willen zonnepanelen voor iedereen mogelijk maken, ongeacht je keuze voor ZonneHuren, ZonneKopen of zonnepanelen zakelijk. Voor iedere situatie bestaan geschikte en rendabele oplossingen. Voordelig voor jezelf en goed voor de wereld. Bereken direct de opbrengst uit zonnepanelen.

header image
Berekenen

Online berekenen opbrengst zonnepanelen

Dat klinkt prettig toch? Het zorgt ervoor dat je ontzettend veel tijd én geld kunt besparen. Met onze online configurator kunnen we aan de hand van je adres en jaarlijkse energieverbruik een nauwkeurige inschatting maken van de potentiële opbrengst van zonnepanelen. Alles binnen één minuut, maar dat hoeft natuurlijk niet. Neem je tijd en bereken de opbrengst van zonnepanelen op jouw adres. Nadat je de simulator bent doorlopen, ontvang je een vrijblijvende offerte en kunt vervolgens altijd nog bepalen of je met ons verder wilt gaan.

Rendement van zonnepanelen

In alle eerlijkheid weten we van te voren nooit de exacte opbrengst van zonnepanelen. Dit hangt namelijk samen met een aantal externe factoren, zoals de weersomstandigheden over een heel jaar en de invloed van beschutting zoals (groeiende) bomen. Wat we wel kunnen zeggen, is dat de opbrengst uit zonnepanelen de afgelopen jaren sterk is gegroeid, en dat de ontwikkelingen veelbelovend zijn. Dit wil zeggen: de panelen hebben een hogere cel efficiency gekregen, terwijl het groeiende aanbod van panelen zorgt voor een dalende aanschafprijs. Een een-tweetje voor de afnemer dus!

Duurzame energie voor iedereen

Onze belofte

Met zijn allen de overstap maken naar duurzame stroom in de vorm van zonne-energie? Bij Soly is dat het doel. Daarom zeggen we ook: het kan. Ligt de aankoopprijs voor zonnepanelen buiten je budget? Dan zorgen we er middels onze slimme oplossingen voor dat zonne-energie ook jouw energie wordt. Een sprong naar voren dankzij de slimste, mooiste en sterkste energiebron die onze aarde rijk is.

De verwachte opbrengst van zonnepanelen

We kunnen eerst bij je thuis komen en een kostbare inschatting maken van de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw adres. Dat kost echter veel tijd, en je weet nog niet eens zeker of je voor ons kiest. Hoe makkelijk zou het zijn om online die eerste stap al te kunnen zetten? Maak gebruik van onze ZonneConfigurator. Wij maken een nauwkeurige inschatting van de verwachte opbrengst uit zonnepanelen. Dit doen we op basis van de volgende elementen:

  • Hellingshoek van het dak
  • Oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon
  • Cel efficiency (uitgebreid en periodiek getest)
  • Kwaliteit van de omvormer

Naar aanleiding van onze bevindingen wordt een concrete uitspraak gedaan over de te verwachten terugverdientijd bij aanschaf van de zonnepanelen. De terugverdientijd maakt inzichtelijk binnen welke periode het rendement van zonnepanelen break-even loopt met de aanschafprijs. In het vervolg ga je daadwerkelijk geld verdienen!

Kennis

Kom meer te weten!

In onze kennisbank vind je het grote plaatje achter ons product: zonnepanelen. Je leest meer over de kosten, opbrengst, het rendement en alle specificaties. Daarmee ben jij weer helemaal op de hoogte.
cards knowhow icon icon
Wat is de salderingsregeling zonnepanelen?
Heb je zonnepanelen op je dak? Dan wek je je eigen energie op. Een deel van deze energie gebruik je zelf, maar op sommige momenten leveren de panelen meer op dan je verbruikt. In dat geval lever je de energie terug aan het energienet.
cards knowhow icon icon
Zoveel CO₂-uitstoot besparen je zonnepanelen?
Kiezen voor zonnepanelen heeft verschillende grote voordelen. Zo bespaar je op de maandelijkse kosten, ben je niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen en verhoog je de waarde van je woning.
cards knowhow icon icon
Hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor een warmtepomp?
Steeds meer huishoudens willen gasvrij wonen, en stappen om die reden over op de warmtepomp. Een logische keuze die past binnen de huidige ontwikkelingen en energietransitie.
cards knowhow icon icon
Wat is de Wattpiek van zonnepanelen?
Kies je voor het huren of kopen van zonnepanelen, dan komen termen als Wattpiek (Wp) en kWh geregeld voorbij. Wat wordt bedoeld met de Wattpiek of het piekvermogen van een zonnepaneel?

Contact met Soly?

Onze klantadviseurs doen er alles aan om jouw zonnetje extra hard te laten schijnen. Welkom bij Soly. We helpen je graag.
contact image