ZonneConfigurator

Vrijblijvende dakscan zonnepanelen

Wat goed dat je op zoek bent naar de kosten voor 20 zonnepanelen! Dat betekent dat je de eerste stap richting duurzame energie hebt gezet. Ga je samen met ons onderweg naar een duurzame toekomst? Dat is een toekomst waarin je flink kunt besparen op je energierekening. Maak gebruik van de gratis dakscan van Soly en ontvang een vrijblijvende offerte voor 20 pv panelen. Zonne-energie voor iedereen. Het kan.

header image
Calculatie

Gemiddelde prijs 20 zonnepanelen

Laten we eerst kijken naar de kosten voor 20 zonnepanelen wanneer je keuze uit gaat naar zonnepanelen kopen. De prijs voor 20 zonnepanelen liggen gemiddeld tussen de 7.500 en 9.000 euro. Hierin zijn de kosten voor installatie inbegrepen, terwijl ook de 21% btw-teruggave op zonnepanelen al is verrekend. De exacte kosten, evenals de indicatieve opbrengst, zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de hellingshoek en oriëntatie van het dak, en de keuze voor een serie of parallel geschakeld systeem. Met onze gratis dakscan voor zonnepanelen ontdek je snel en eenvoudig meer over de kosten en de opbrengst van 20 zonnepanelen.

Kies je voor zonnepanelen huren, dan betaal je een vast bedrag per maand. Dat huurbedrag is altijd lager dan de opbrengst uit 20 zonnepanelen. Ook betaal je geen initiële kosten, waardoor je ‘gratis’ zonnepanelen op het dak kunt laten installeren. Wil je ook vanaf dag 1 profiteren van zonne-energie? Bij Soly huur je zonnepanelen voor nog geen 150 euro per maand. Ontdek alle voordelen.

Prijsopbouw

Kosten 20 pv panelen

De kosten berekenen voor 20 zonnepanelen? Dat hebben we al voor je gedaan! We hebben overal rekening mee gehouden: de materialen voor het systeem, montage, installatie en zelfs de btw-teruggave van 21% op duurzame investeringen. Dat geeft jou de beste indicatie met betrekking tot de kosten van 20 pv panelen. Bij de indicatieve opbrengst hebben we ook regionale verschillen in zonuren, de hellingshoek en de oriëntatie van het dak meegenomen. Wel zo makkelijk. In onze vrijblijvende offerte, naar aanleiding van de analyse uit de ZonneConfigurator, maken we de kostprijs inzichtelijk.

Zonnepanelen kopen of huren

Bij Soly willen we zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen. Daarom kies je bij ons naast kopen óók voor zonnepanelen huren. Een financieel aantrekkelijke optie, want je hoeft voor de aanschaf van 20 zonnepanelen helemaal niks te betalen. Wel ga je in de eerste 10 jaar van het huurcontract een vast maandbedrag betalen. Wil je tussentijds de zonnepanelen helemaal in eigen beheer nemen? Dat kan gewoon, zonder verrassingen. Je betaalt dan de restwaarde van de zonnepanelen en geniet nog jaren van de voordelen van zonne-energie dicht bij huis. Of beter nog: op het huis.

ZonneConfigurator

Vol profiteren van 20 zonnepanelen

Offerte op maat
Met alle kosten, de opbrengst en de verwachte terugverdientijd.

Scherp aanbod
Zodat jij net extra kunt genieten van eigen zonnepanelen.

Snel geleverd
Geen zin om te wachten? Wij kunnen de 20 zonnepanelen binnenkort al installeren. Kies je voor ZonneKopen of ZonneHuren? Geniet van 100% duurzame stroom en profiteer van een korte terugverdientijd. Een investering in de toekomst. Bereken jouw voordeel met onze ZonneConfigurator.

Bereken hoeveel zonnepanelen jou opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Opbrengst

Rendement 20 zonnepanelen

Het rendement uit zonnepanelen drukken we uit in Wattpiek. Daarbij hoort ook het piekvermogen van een pv paneel. Het piekvermogen van zonnepanelen is het maximale vermogen van pv panelen onder testomstandigheden. In de praktijk zal die piekvermogen echter niet structureel worden bereikt, waardoor de potentiële opbrengst iets lager ligt dan de berekening van het rendement.

Bij Soly maken we gebruik van zonnepanelen met een piekvermogen van 430 Wp. In de praktijk is 1 Wp ongeveer gelijk aan 0,88 Kwh. Het rendement van 20 zonnepanelen ligt daarmee rond de 7.500 kWh per jaar. We houden hierbij rekening met de invloed van externe factoren, zoals de weersomstandigheden en de veranderende stand van de zon gedurende het jaar.

Zit je nog met vragen?

Vraag het aan onze klantadviseurs! Zij doen er alles aan om bij jou de zon te laten schijnen. Bel ons op 085 401 7000
contact image