VEH

Collectieve inkoop zonnepanelen

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs en met lange garantie. Wij, Soly, werken al voor de 10e keer samen met Vereniging Eigen Huis om zonne-energie voor zoveel mogelijk Nederlanders toegankelijk te maken. Wij regelen alles voor je. We maken een persoonlijk voorstel, verzorgen de installatie en regelen de btw-teruggave. We kijken ernaar uit om je van het beste advies te voorzien. Ontdek meer over zonnepanelen via Vereniging Eigen Huis.

header image
Voordelen

Voordeel zonnepanelen via Vereniging Eigen Huis

Het productaanbod is met zorg samengesteld zodat je gebruikmaakt van betrouwbare garanties en dus met een gerust hart kunt genieten van je zonne-installatie. Door te kiezen voor zonnepanelen via Vereniging Eigen Huis profiteer je daarnaast van prachtige voordelen:

✓ Gemiddeld 22% goedkoper door collectieve inkoop
✓ Hoge kwaliteit zonnepanelen met lange garantie
✓ Advies & service op maat

Meer weten over de voordelen van zonnepanelen bij Soly? Lees alles over zonnepanelen voor particulieren om goed voorbereid te zijn op de toekomst.

Klantervaringen

Meneer Pater is blij met zijn VEH zonnepanelen

De komende tijd zullen we alle deelnemers voorzien van een legplan en schouwrapport voor de zonnepanelen. Deelnemers uit vorige collectieven zijn inmiddels al overgestapt. Waaronder meneer Pater in Nunspeet: ‘’Ik deed mee vanwege de interessante financiële voordelen. Daarnaast kan ik zelf nu ook wat bijdragen aan het opwekken van groene energie. Met de schouw was het prettig dat ik mee kon kijken op het scherm naar wat het wordt. Dan hoeft er ook niemand aan de deur te komen en dat scheelt dan weer aan energie voor een auto. De installatiedag ging goed en het is leuk weggewerkt.‘’

Advies zonnepanelen collectief

Zo komen we tot een persoonlijk voorstel

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Met onze programma’s berekenen we nauwkeurig hoeveel stroom de zonnepanelen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen. Dit gesprek vindt op afstand plaats. Onze adviseurs delen hun scherm met je zodat je gemakkelijk via je computer of tablet kunt meekijken. Zo hoeven we niet bij je over de vloer te komen. Slim en toegankelijk.

Zonnepanelen installatie

Elke week mogen we meer dan honderd mensen laten overstappen op zonne-energie. De installatie van de zonnepanelen is altijd een bijzonder moment. Daarom leggen we graag uit wat je kunt verwachten. Binnen een dag liggen de zonnepanelen op je dak, zo wek je ’s avonds al je eigen duurzame zonne-energie op.

Kennisbank

Ontdek meer

In onze kennisbank geven we je meer achtergronden en informatie over ons product: zonnepanelen. Zo weet je precies waar je aan begint en zijn er voor jou geen verrassingen meer.
cards knowhow icon icon
Wat is de beste oriëntatie van zonnepanelen?
De installatie en oriëntatie van zonnepanelen is – evenals het type zonnepaneel – bepalend voor het rendement.
cards knowhow icon icon
Wat is de terugleververgoeding?
Naast de salderingsregeling kennen we ook de terugleververgoeding? Wat houdt die vergoeding precies in?
cards knowhow icon icon
Wat is de opbrengst van zonnepanelen?
Het resultaat van zonnepanelen wordt berekend in kWh (kilowattuur). Die opbrengst kan je per jaar, per maand of zelfs per dag berekenen, en na plaatsing doorlopend monitoren.
cards knowhow icon icon
Wat is de Wattpiek van zonnepanelen?
De term Wattpiek (Wp) komt geregeld voorbij. Wat wordt bedoeld met de Wattpiek of het piekvermogen van een zonnepaneel?

Kom in contact

We doen er alles aan om de zon bij jou te laten schijnen. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan snel contact op met onze klantadviseurs zonnepanelen.
contact image