Waarom juist nu thuisbatterij?

icon   Bespaar honderden euro’s per jaar

icon   Efficiënter gebruik van je eigen zonne-energie

icon   Je woningwaarde en energielabel stijgen

icon   Je betaalt tegenwoordig 0% btw op de aanschaf

 Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

30.000+ Soly klanten
Meer dan 30.000 tevreden klanten kozen voor Soly.
We hebben al meer dan 30.000 woningen omgebouwd tot kleine energiecentrales. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is de drijvende kracht achter ons succes.
Extreem korte installatietijd
We installeren de thuisbatterij binnen enkele weken na je eerste aanvraag.
Door onze gecertificeerde installateurs, die werkzaam zijn door het hele land, hoef je bij ons niet lang te wachten om te profiteren van duurzame energie.
Voorbereid op de toekomst
Je energiehuishouden verandert. Wij veranderen met je mee.
Met ons eigen energiemanagement systeem ben je verzekerd van slimme aansturing van de thuisbatterij. Zo bespaar je elke dag nog net een beetje meer.

Thuisbatterij in 4 stappen

Vanaf aanvraag tot installatie regelen we alles voor je. Volg de voortgang in de Soly app.

1

Online aanvraag
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via het formulier

2

Persoonlijk adviesgesprek
Een specialist van Soly beantwoord al je vragen in een persoonlijk gesprek.

3

Vrijblijvende offerte
Gelijk na het adviesgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte

4

Installatiedag
Op de afgesproken dag installeren we de thuisbatterij

Onze werkwijze

Installatie van de thuisbatterij

Als nieuwe klant van Soly begeleiden we je actief op de dag van installatie. Ons erkende installatieteam plaatst het volledige systeem vaak binnen één werkdag. Tijdens de installatie van de thuisbatterij sta je in direct contact met een persoonlijk aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen rondom het proces. Daarmee zorgen we ervoor dat je installatie van begin tot eind voldoet. Bekijk de installatievideo om te zien hoe de dag van installatie eruit ziet.

reviews Soly

Onze klanten aan het woord

"Ik ben blij met de nieuwe installatie"

Lang moeten zoeken naar een goede leverancier. Het installatieproces verliep vlot en de installatie idem dito. Zeer tevreden.
Simon
Geldermalsen

"Een soepel proces"

Na een vlotte introductie de offerte getekend. De installatie werd één keer uitgesteld, maar dat kan met deze drukte. Inmiddels de installatie naar volle tevredenheid in gebruik.
Jeanette
Epe

"Een duidelijk product advies"

Tijdens de survey is er een duidelijk product advies gegeven. Binnen drie weken kon de thuisbatterij worden geleverd. De installatie in de meterkast is heel snel en netjes uitgevoerd.
Jos
Woerden

"Soly is een aanbieder die al bestaat vóór de hype"

De thuisbatterij. Soly was één van de eerste partijen die ik tegenkwam, en we zijn niet teleurgesteld. De thuisbatterij voldoet aan onze wensen.
Raymond
Sliedrecht

"Het gehele proces van offerte tot en met plaatsing als positief ervaren"

Na een zoektocht uitgekomen bij Soly. Hier de thuisbatterij gehuurd. Het gehele proces van offerte tot en met plaatsing als positief ervaren. Duidelijke offerte. Snel.
Herman
Purmerend

"Blij mee"

Het volledige proces van aanvraag tot installatie supersnel doorlopen. Gelukkig ook een partner uit de buurt die altijd dichtbij is. Goed bezig Soly!
Lisa
Heerenveen

  Aanvragen

  Adviesgesprek aanvragen

  Om een vrijblijvend adviesgesprek op te zetten, vragen we je om je gegevens achter te laten zodat we contact met je kunnen opnemen.

  • Een ervaren adviseur kijkt naar de beste oplossing voor jouw situatie
  • We nemen de tijd om je wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Na het gesprek delen we een vrijblijvende offerte

  Inclusief Soly Brain

  Plan nu jouw afspraak

   Standaard inbegrepen

   De revolutionaire Soly Brain®

   De Soly Brain® is een energiebesturingssysteem dat alle duurzame producten zoals zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen intelligent met elkaar verbindt. Op basis van je energiegedrag en slimme algoritmes optimaliseert het vervolgens je energieverbruik. Op deze manier kun je tot 10% meer van je eigen zonnestroom gaan gebruiken. Daarnaast herkent de Soly Brain® wanneer stroom goedkoop is en stuurt daarmee automatisch de thuisbatterij en laadpaal aan om te gaan laden.

   De Soly app

   Maximaal inzicht

   Live inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen en de efficiëntie van de thuisbatterij. Dat alles in een handomdraai met de Soly app. De monitoring is volledig uit te breiden met de laadpaal, thuisbatterij en zelfs het dynamische energiecontract van Soly. Onderzoek van Netbeheer Nederland wijst uit dat je maar liefst 6,4% bespaart door je energiegedrag aan te passen als gevolg van volledig inzicht in je energiehuishouden.

   Soly ecosysteem

   Uitbreidbaar met andere producten

   Het begon ooit met zonnepanelen, maar daar stopt het niet. Dit is hét moment om je systeem uit te breiden met de thuisbatterij. Wij zorgen ervoor dat dit naadloos kan worden toegevoegd aan je toch al duurzame systeem. Met Soly weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. We begeleiden je graag door de gehele energietransitie.