Slim & Duurzaam

Koop de Soly Charge

Wanneer je overschakelt naar elektrisch rijden, dan is het altijd voordeliger om een eigen laadpaal te kopen. Dankzij de laadpaal thuis ben je altijd verzekerd van je eigen plek aan de paal, en kan je dus laden wanneer je maar wilt. De Soly Charge is een kwalitatief hoogstaande laadpaal van het merk Vestel. Deze moderne laadpaal voor thuis beschikt over alle functionaliteiten die nodig zijn om je elektrische auto snel en slim te laden. Ontdek meer over het kopen van de Soly Charge. Elektrisch rijden in een stroomversnelling.

De laadpaal thuis afgestemd op jouw situatie

Samen met jou kijken we naar de laadpaal thuis die aansluit op jouw behoefte. Zo kijken we onder meer naar jouw rijgedrag, het type elektrische auto, de stroomaansluiting in huis en de beoogde plek voor de installatie van de laadpaal. Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het bijvoorbeeld nodig om je meterkast te verzwaren. Daarom zoeken onze adviseurs altijd naar een passende oplossing om de laadpaal thuis optimaal aan te laten sluiten op jouw behoeften.

Waarom kiezen voor een laadpaal kopen?
De laadpaal thuis is voor veel mensen de eerste optie. Voornamelijk te danken aan de onafhankelijkheid van het idee dat je op ieder moment van de dag je elektrische auto kunt opladen. Maar wat zijn nou precies de extra voordelen van een laadpaal kopen?

✓ Bespaar tot € 600 ten opzichte van publiek laden
✓ Tot 6 keer sneller laden dan op gewoon stopcontact
✓ Automatische aansturing met onze app en de Soly Brain
✓ Voordelig, efficiënt en betrouwbaar in gebruik

Thuis laden, voordelig onderweg
De laadpaal thuis biedt een stuk zekerheid. Je hoeft niet langer te dringen voor een publieke laadpaal, waarbij je ook nog eens bent overgegeven aan stijgende laadtarieven. Thuis betaal je voor het opladen van de elektrische auto altijd je eigen vertrouwde stroomtarieven. Het maakt daarbij vaak niet uit of je een vast, variabel of dynamisch energiecontract hebt. Wel is het interessant om de laadpaal thuis te combineren met zonnepanelen. Dankzij de handige applicatie van Soly weet je exact wanneer je zonnepanelen de meeste stroom opwekken, en weet je dus ook wanneer jij je elektrische auto het beste kunt opladen.

Geniet van de voordelen van Soly Charge. Dankzij de zekerheid die de laadpaal thuis biedt, kun je direct denken aan de termijn om je investering terug te verdienen. En ongeacht of je de elektrische auto privé of zakelijk gebruikt, zodra je onderweg bent bespaar je met iedere kilometer een beetje meer.

Prijzen

Laadpaal thuis

Benieuwd welke laadpaal bij jouw situatie past? We adviseren je graag over de mogelijkheden van een privé laadpaal bij Soly. Ontdek ons huidige aanbod.

Soly Charge® 7,4 kW

€ 2.350,-incl. btw

1 fase aansluiting
Inclusief installatie
2 jaar productgarantie
Volle accu binnen 9-12 uur

Soly Charge® 11 kW

€ 2.550,-incl. btw

3 fasen aansluiting
Inclusief installatie
2 jaar productgarantie
Volle accu binnen 6-8 uur

Soly Charge® 22 kW

€ 2.595,-incl. btw

3 fasen aansluiting
Inclusief installatie
2 jaar productgarantie
Volle accu binnen 3-4 uur
  •  
  •  
  •  

Laadpaal thuis vrijblijvend aanvragen

01.

Vraag een laadpaal aan

Vul je gegevens onderstaand in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

02.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek nemen we rustig de tijd om je wensen door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste past bij jouw situatie.

03.

Installatie aan huis

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Alles akkoord? Dan wordt binnen 4 weken de laadpaal geïnstalleerd door een van onze gecertificeerde installateurs.

    Geheel vrijblijvend

    Contact met Soly

    Wil je graag met iemand van Soly spreken over de mogelijkheden van de laadpaal thuis? Dat kan! Bekijk hoe je ons kunt bereiken.