Categorie:

Algemeen
Kennisbank

Waarom je soms mail ontvangt van Soly

Ben je al klant van Soly of heb je recent een vrijblijvend adviesgesprek aangevraagd, dan ontvang je regelmatig belangrijke e-mail van ons. Denk hierbij aan een bevestigingsmail van je afspraak, een herinneringsmail voor de geplande afspraak, of een e-mail met daarin je vrijblijvende offerte. Daarnaast versturen we nieuwsbrieven, promoties en enquêtes, mits je zelf hebt aangegeven dit type e-mails te willen ontvangen. In dit artikel bespreken we kort de verschillende e-mails die Soly verstuurt, hoe je jouw voorkeuren hiervoor kunt aanpassen, en hoe je voorkomt dat belangrijke e-mails in je spambox belanden.

Maak ons de prioriteit van je inbox

Verschillende mails van Soly

Bij Soly versturen we vier verschillende soorten e-mails. Afhankelijk van je eigen voorkeuren ontvang je de volgende mailings in je inbox.

☆ Aanvraag: De e-mails omtrent het orderproces zul je als (potentieel) klant altijd ontvangen. Ze bevatten belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld gemaakte afspraken. Voor deze mails kun je je niet afmelden, omdat deze essentieel zijn binnen het offertetraject.

☆ Nieuwsbrief: Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met nieuwtjes, nuttige tips en inzichten omtrent zonne-energie. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor deze e-mails als je interesse hebt, en je hebt te allen tijde de mogelijkheid om je weer af te melden.

☆ Promotionele mails: Maximaal één keer per maand sturen we promotionele mails uit. Dit kan bijvoorbeeld een mail zijn waarin een nieuw product wordt geïntroduceerd, een actie wordt gepromoot (zoals de vriendenactie) of een aanbieding wordt aangekondigd. Voor deze mails kun je jezelf ook aan- en afmelden.

☆ Klantenpanel: Als lid van het klantenpanel vragen we af en toe om jouw mening over actualiteiten omtrent zonne-energie, evenals jouw feedback over nieuwe diensten en producten van Soly. Deelname is vrijblijvend en biedt kans op exclusieve kortingen en winacties.

Voor de drie laatstgenoemde mails kun je jezelf op ieder moment aan- en afmelden. Voor elke mailing die valt binnen één van deze categorieën geldt dat onderaan de e-mail een afmeldknop staat. Klik je op deze link, dan opent het “update je voorkeuren”-formulier. Daar kan je handmatig je voorkeuren doorgeven aan Soly. Zo ontvang jij alleen nog maar e-mails waar jij interesse in hebt, en zijn e-mails waar je niet op zit te wachten verleden tijd.

Instructies voor Apple, Outlook & Gmail

Voorkom dat je onze mails mist

Maak Soly een bekende afzender en voorkom dat je belangrijke mailtjes mist. We doen er alles aan om onze interactie met jou af te stemmen op je voorkeuren. Ontdek hoe je er zeker van kan zijn dat onze mail bij jou binnenkomt. We hebben de instructies per e-mailprovider al voor je opgezocht.

Apple

 1. Druk 2 keer op de afzender of CC
 2. Maak een nieuw contact aan per e-mailadres
 3. Voeg Soly en onderstaande e-mailadressen toe
 4. Druk op gereed.

Outlook

 1. Klik met de rechtermuisknop op een naam in de regel Aan of CC.
 2. Selecteer Toevoegen aan Outlook-contactpersonen.
 3. Voeg Soly toe aan de naam.
 4. Selecteer Opslaan en sluit.

Gmail

 1. Ga op je computer naar Google-contacten.
 2. Klik linksboven op Contact maken.
 3. Klik op Contact maken of Meerdere contacten maken.
 4. Vul Soly en het gewenste e-mailadres in.
 5. Klik op Opslaan.

Kom je tóch nog een e-mail van Soly tegen in jouw spambox? Markeer deze dan als ‘Geen ongewenste e-mail’, zodat deze naar je inbox wordt verplaatst en dit type mails in de toekomst niet meer worden aangemerkt als spam.