Voorheen was de Soly Brain® enkel beschikbaar voor Soly-klanten. Eind dit jaar verwachten we de Soly Brain® ook te kunnen installeren bij consumenten met installaties van externe partijen.

Wil je als installateur deze service ook aanbieden aan je klanten? Blijf op de hoogte door je aan te melden via het interesseformulier onderaan deze pagina.

ALTIJD CONTROLE OVER JE VERBRUIK

Hoe werkt de Soly Brain®?

De Soly Brain® is een energiebesturingssysteem dat alle duurzame producten zoals zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen intelligent met elkaar verbindt. Op basis van je energiegedrag en slimme algoritmes optimaliseert het vervolgens je energieverbruik. Op deze manier kun je tot 10% meer van je eigen zonnestroom gaan gebruiken. Met een dynamisch energiecontract herkent de Soly Brain® wanneer stroom goedkoop is en stuurt automatisch de thuisbatterij en laadpaal aan om te gaan laden.

SOLY BRAIN® X SOLY ENERGY

Efficiënt energiebeheer

Combineer Soly Brain® met Soly Energy

De Soly Brain® is feilloos te combineren met Soly Energy, ons dynamische energiecontract. Hoe werkt dat? De slimme technologie achter de Soly Brain® herkent gunstige energieprijzen en beschikt bovendien over belangrijke data uit jouw energiehuishouden. Zo kan het energiemanagementsysteem verschillende apparaten in huis automatisch aansturen op basis van de laagste actuele stroomprijzen. Zo profiteer je nog meer van de voordelen van dynamische energie. Hiermee creëer je een extra verdienmodel én ontlast je het energienet.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Heb je interesse om in de toekomst de Soly Brain® aan te bieden aan jouw klanten?

Meld je aan via het interesseformulier om op de hoogte te blijven van het laatst nieuws.

Schrijf je in, je zit nog nergens aan vast.

 

Slim energiemanagement met de Soly Brain®

  • Een abonnement van 9,99 euro per maand.
  • Eenmalige aansluitingskosten van 75 euro.
  • 5 jaar productgarantie.

Interesseformulier installateur